Skip to main content

ONLINE OUTLET babyartikelen, kledij en speelgoed. OP=OP

Verzending PostNL 1x per week * korting op verzendkost bij levering op afhaalpunt

Algemene voorwaarden

1. OVEREENKOMST

Indien U bij ons bestelt, gaat U akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat U bestelt, dient U kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als U hierover vragen hebt, kunt U altijd per e-mail contact met ons opnemen: shop[at]bebedamourbrugge.be

2. BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
Je kunt bij Bébé d’amour betalen door:
– het bedrag over te maken op rekeningnummer KBC BE45 4700 3257 9189 op naam van BÉBÉ D’AMOUR te WINGENE. BIC KREDBEBB
– of via onze online betaalmodule

2.1 KORTINGEN

Kortingen zijn niet geldig op promotieartikelen, cadeaubonnen en andere aanbiedingen.
Er is slechts 1 kortingscode van toepassing per aankoop.

3. KLACHTEN

Klachten? Laat deze ons zo snel mogelijk weten via email. Wij beantwoorden U zo spoedig mogelijk.

4. PRIVACY

Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.
Indien U op de hoogte wenst te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het contactformulier.

5. HERROEPINGSRECHT

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komen voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden EN zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Bij sommige producten is het niet mogelijk af te zien van de aankoop en worden dus bijgevolg niet terugbetaald.
* Producten met een persoonlijk karakter of die speciaal volgens de wensen van de klant voorzien werden
* Aanbiedingen of soldenartikels
* Omwille van hygiënische redenen: tutjes, zuigflessen, borstkolven, verzorgingsproducten, zwemkledij enz indien de verpakking hiervan reeds werd geopend.
* Als de producten door de consument zelf werden opgehaald in de winkel gezien de klant op dit moment de mogelijkheid had om deze producten te bekijken. Dan betreft het geen verkoop op afstand meer.

6. RISICO VAN ZENDING

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de koerier. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

7. KWALITEIT

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.
Bébé d’amour is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de aritkelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt U zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.