Skip to main content

ONLINE OUTLET babyartikelen, kledij en speelgoed. OP=OP

Verzending PostNL 1x per week * korting op verzendkost bij levering op afhaalpunt

Veilig betalen

Bij Bébé d’amour Brugge maken we gebruik van 3 verschillende betalingsmethoden. Op die manier proberen we u op een veilige en snelle manier verder te helpen. De veiligheid garanderen wij via een SSL certificaat (Secure Sockets Layer). Dit kan u herkennen aan het ‘slot’ icoon dat u in de internetbalk ziet tijdens de betaling.

U kiest voor een betaling via Bancontact (België) of IDeal (Nederland):

U volgt dan de instructies op het scherm en komt automatisch in een beveiligde betaalomgeving. Op die manier wordt de betaling ook sneller geregistreerd en kunnen wij uw pakket meteen verzendklaar maken. Uw Bancontact of IDeal account kan gelinkt zijn met een  zichtrekening zodat u zelf kan kiezen via welke instantie u betaalt. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten aan.

U kiest voor een overschrijving:

U krijgt na uw bestelling van ons een email met daarin alle betalingsgegevens. Wij willen u daarbij vragen om het te betalen bedragen binnen de 14 dagen op onze rekening over te schrijven met vermelding van uw naam en ordernummer. Van zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen gaat uw pakket op de post. (kan een 2 a 3 werkdagen duren). Hiervoor rekenen wij geen extra kosten aan.