Geplaatst op Geef een reactie

The End

❤️😥 The End 😥❤️

6 jaar geleden begon ik een nieuw avontuur én wat voor een.
Een groot avontuur, maar eentje waar ik me meer dan 200% achter inzette, maar ook met grote vragen, zoals o.a. Is een overname wel ideaal? Hoe gaan we dit doen? Zal het ons lukken? En wat als er een kindje bij komt? Zullen we kunnen leven als 2 zelfstandigen in 1 huishouden?

Maar die vraagstukken losten zichzelf gaandeweg wel op en door de grote steun werd dit avontuur wel een succes én durfden we nog een groter avontuur aan, nl. een eigen kindje.
Dit prachtige meisje is ondertussen al bijna 3 jaar en wat een zelfstandige dochter hebben wij!
Wat ben ik trots haar mama te zijn! En wat is ze blij als ze naar mama’s winkel mag komen…

MAAR aan alle avonturen komt er ooit een einde.
Door de zware tegenslag van onze woningbrand vorig jaar en een aantal grote omgevingsfactoren die er de afgelopen jaren bijkwamen en nog zullen bijkomen, heb ik samen met mijn man een moeilijke maar juiste beslissing genomen.

Wij stoppen eind 2019 met onze fysieke winkel want hoe je het ook draait of keert, als je niet in een centrumstad of shoppingcenter of in de buurt van andere winkels zit, is het verdomd moeilijk.
Ook al heb je een mooie en grote zaak met parkeerruimte voor de deur, is er een webshop, zit je op FB en IG, maak je reclame, blijkbaar is dat tegenwoordig geen garantie om succesvol verder te gaan.

Wij probeerden ook het onpersoonlijke aspect van de grote ketens weg te nemen door altijd op zoek te gaan naar leuke en toffe merkjes en daar slaagden we wel steeds in!

Daarom gaan we verder in WEBSHOP, maar hierover later meer!

De actie ‘Winkelhier’ van Unizo (@unizowvl) vind ik een super initiatief en ik hoop dat er nog veel mensen de weg naar onze winkel zullen vinden in de komende maanden!
Want lokale winkels blijven een must, ook al komt er aan ons fysieke verhaal een eind.

Maar voor het zover is, gaan we in juli nog door met de SALE om erna te starten met een UITVERKOOP!

Nog 1 iets!
Een DIKKE DANKJEWEL aan al mijn klanten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *